Kategórie
 
 
 
 
 

Zaspomínajte na detské časy s elektrobicyklom

Blog

Pamätáte si na svoje obľúbené miesta z detstva? Na kopec za mestom alebo les, v ktorom ste s kamarátmi chodievali na opekačky. Pokiaľ by ste sa chceli vrátiť na tieto miesta, elektrobicykle Crussis vás tam dostanú. Oživte spomienky na detstvo a zaspomínajte na staré dobré časy.

 

Piknik na lúke či prvá pusa?

Kedy ste sa boli naposledy pozrieť na miesta, ktoré pre vás znamenajú veľa? Možno sa to tam odvtedy zmenilo alebo to vyzerá stále rovnako? To však nezistíte, pokiaľ sa nepôjdete presvedčiť na vlastné oči. Nemusíte sa na to nijako náročne pripravovať, skrátka to urobte.

Elektrobicykle Crussis vás vyvezú aj na tie najnáročnejšie miesta. Vďaka stredovým pohonom Bafang M400 a M500 sa pri jazde do kopca ani nespotíte a kvalitné batérie Samsung a Panasonic sa postarajú o to, aby ste stále napredovali.

Čo sú vôbec horské bicykle Crussis zač? Ide o českú značku, ktorá pôsobí na trhu už viac ako 9 rokov. Vyrábajú kvalitné kolobežky a elektrobicykle s víziou ponúknuť najlepší jazdecký zážitok. Ak jeden z modelov osedlal aj Jaromír Jágr, prečo by ste nemohli aj vy?

Váš doktor vás bude milovať!

Elektrobicykle nie sú o tom, že si na nich sadnete a nemusíte sa ani pohnúť. Motor v nich vám má uľahčiť šľapanie počas cesty. Je dokázané, že aj elektrobicykle dokážu výrazne zlepšiť kardiovaskulárnu kondíciu, funkciu mozgu a pomôcť vám udržať si správnu telesnú hmotnosť.

Horské elektrobicykle sú dokonalým asistentom pre každého. Ak máte v sebe veľa sily, elektromotor môžete obmedziť. Pokiaľ sa vám ale šľapať nechce, elektromotor vám to uľahčí. Rozjazdy do kopca si tak zamilujete a zrýchľovať bude pre vás zábava.

Možno pravidelne chodíte okolo vášho nástroja na zdravý životný štýl. Elektrobicykle v Žiline už na vás čakajú na predajni Dual Sport na Kvačalovej 45. Ak to k nám do Dual Sportu Žilina máte ďaleko, neváhajte a objednajte si bicykel pohodlne až k vám domov. Váš dvojkolesový kamarát na vás už čaká!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia